Munay Ki, een cadeau voor je leven

  • AUTHOR: vandommelen
  • 6 juni 2019
Munay Ki, een cadeau voor je leven

De Munay Ki zuivert je energetisch lichaam en stemt je af op goddelijke liefdesenergie. Sinds het begin van deze eeuw wordt de Manay Ki vanuit Zuid-Amerika verspreid over de wereld.

In een periode van ongeveer een jaar reisde ik 5 keer vanuit Brabant naar Amersfoort voor de Munay Ki. Ik ontving daar de inwijdingen van sjamane Diana van Houte. De sessies deed ik samen met een goede vriendin, heel bijzonder om dit samen te doen.

De inwijdingen en de sessies ‘eromheen’ hebben diepe indruk op me gemaakt. Bij de start van een sessie stem je af op de energie van de spirituele wereld. Dat maakt de sfeer al bijzonder. Tijdens de inwijdingen zelf ervoer ik soms bijzondere dingen. Zo kreeg ik bijvoorbeeld tijdens de derde rite beelden van mannen die languit op de grond lagen, met de armen wijd, om tot priester gewijd te worden.

Iedereen die de Munay Ki geheel doorlopen heeft mag deze daarna zelf doorgeven. Het is dus niet alleen een gift aan jezelf, maar tegelijkertijd ook aan de wereld, zou je kunnen zeggen.

Ik wil de Munay Ki graag doorgeven aan jou. Ik gun anderen de mogelijkheid tot spirituele groei en deel daarnaast graag de bijzondere ervaring.

Op deze website is verdere informatie te vinden over de Munay Ki. Mocht je meer willen weten reageer dan gerust op dit blog of mail/bel me.

0 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *