Voor organisaties

Executive coaching

In de afgelopen tien jaar deed ik ruime ervaring op in het coachen van management/bestuur en professionals.

Via mijn methodiek gaat u snel naar de kern.

Ik maak gebruik van de R.A.P.P. Lees hier over dit instrument.

U leert zichzelf in korte tijd beter kennen en gaat zien waar uw talenten en valkuilen liggen. De inzichten die op opdoet en de ontwikkeling die u doormaakt neemt u mee voor de rest van uw leven.

Ik werk zowel op mijn eigen locatie als op locatie bij de opdrachtgever, afhankelijk van wat past bij het traject.  Per verzoek maak ik een passende offerte.

Organisatieadvies & interim management

Daarnaast deed ik ruime ervaring op als organisatieadviseur en interim manager. Op LinkedIn  kunt u zien wat ik door de jaren heen gedaan heb. Mocht uw organisatie meer willen weten over mijn werkwijze en/of willen overleggen over een mogelijke opdracht kom ik graag met u in contact.

Samenwerkend NL

Samenwerkend Nederland is een platform voor Publiek-privaat overleg, samenwerkingsverbanden en raamcontracten voor overheidsfunctionarissen, bedrijven en professionals in diverse vakgebieden. Ik ben verbonden aan Samenwerkend Nederland als kennispartner en voorkeursleverancier. In de praktijk betekent dit dat ik door ambtenaren altijd te benaderen ben met vragen en/of informeel overleg. Ik deel vrijblijvend mijn kennis en sta open voor het uitvoeren van opdrachten binnen gemeenten. Het sociale domein heeft daarbij mijn grootste aandacht, met als specialisaties het jeugddomein en werk-en-inkomen.

 

Consulting is also possible in English.